Način plaćanja

Kupovina u BUS Computers maloprodajnim objektima


Poštovani korisnici, u saradnji sa Eurobank , Bus computers Vam omogućava da dobijete najpovoljniji kredit na našem tržištu, bez kamate!
Možete aplicirati za kredit na 3, 6, 9 ili 12 – jednakih fiksnih dinarskih rata bez kamate (plaća se samo mesečno održavanje kartice od 200 dinara u vremenu trajanja otplate).

Minimalni iznos kredita je 13.000 dinara može se podeliti na 3,6,9 ili 12 rata. Za iznose do 35 000 dinara potrebna je samo važeća lična karta, a pored nje nije potrebna nikakva dodatna dokumentacija (potvrda o zaposlenju, iz Vaše banke, iz penzionog, poreskog ili slično, ali je potrebno je da klijent bude kreditno sposoban što banka proverava u kreditnom birou).
Odmah nakon predodobrenja preuzimate robu i odlazite kući!

Za iznose preko 35.000 dinara kupcu će biti tražena potvrda o zaposlenju ili ADZ za penzionere.

 

KOMERCIJALNA BANKA – PLAĆANJE NA 6 RATA BEZ KAMATE!Korisnicima kreditnih kartica Komercijalne banke omogućavamo beskamatnu kupovinu na više jednakih mesečnih rata (najviše do 6):

·         Transakcija se deli na jednaki broj rata

·         Prva rata dospeva na naplatu odmah ili uz sledeći mesečni izvod, zavisno od vrste kreditne kartice

·         Sve sledeće rate dospevaju u narednim mesecima u zavisnosti od broja rata i u potpunosti su oslobođene od kamate

 - učešće 0%
- mesečna kamata 2,5% na preostali iznos duga
- period otplate 3 - 48 meseci
- nudi se mogućnost prevremene otplate
- penzioneri do 68 godina, zadnja 3 čeka od penzije

Kartice


- BUS Computers je na svim prodajnim mestima opremljen POS terminalima za prihvatanje plaćanja svim platnim i kreditnim karticama, pri čemu su cene iste kao i za gotovinu, s tim da za plaćanje kreditnim karticama na rate Vaša banka zaračunava određenu kamatu.

Gotovina


- sve cene na sajtu su izražene za kupovinu u gotovini u našim maloprodajnim objektima sa uračunatim popustom i PDV-om. Iste cene važe i za virmansko plaćanje uplatnicom za pravna lica.

Sindikati


- Ukoliko vaše preduzeće sarađuje sa trgovinama putem sindikalne organizacije, takav aranžman se može ostvariti i kod nas. Potrebno je da Vaša Sindikalna organizacija ima potpisan ugovor sa BUS Computers, i da Vaše preduzeće dostavi spisak kreditno sposobnih radnika. Plaćanje putem sindikata se odvija na 12 mesečnih rata

Penzioneri

-BUS Computers u saradnji sa PIO fondom odobrava kredite za penzionere.

-Potrebna dokumenta: poslednji ček od penzije i kopija lične karte.

-Period otplate: 3 i 6 meseci.

-Kredit mogu dobiti sva lica koja su primaoci penzija i koji podnesu zahtev do 72. rođendana.

-Dovoljno je da dođete u neki od naših maloprodajnih objekata, bez odlaska u banku i da bez administrativnih troškova zaključite ugovor sa našim prodavcem.

Čekovi


- Robu možete kupiti u svim našim maloprodajnim objektima i putem čekova. Kupovinu odobravamo do 12 mesečnih rata.

 

Online kupovina


Plaćanje pouzećem

-  Prilikom isporuke, naručenu robu plaćate kuriru gotovinom.


Plaćanje čekovima do 12 mesečnih rata.

-  Poručite robu na Vašu adresu preko interneta, a platite je čekovima. Nakon odabira ovakvog plaćanja, kontaktiraće Vas naša    služba prodaje u cilju dodatnog informisanja o daljoj proceduri realizacije narudžbine.


Plaćanje platnim karticama 

- Naručenu robu možete platiti i platnim karticama sigurno i bezbedno


Uplatnica/Virmanski

- Naručenu robu plaćate direktnom uplatom na naš žiro račun.

- Neposredno nakon potvrde narudžbine , na Vaš e-mail adresu će stići popunjena uplatnica sa svim potrebnim podacima i sa kojom    možete izvršiti uplatu i svim bankama i poštama u Srbiji.