BUS Computers doo

Da se upoznamo, ovo smo mi...

BUS COMPUTERS je 1998.godine prvi put udahnuo digitalni impuls, a 2001.godine zakoračio na tržište kao preduzeće za informatički inženjering. Tokom godina se BUS COMPUTERS izgradio kao brend u svesti korisnika zahvaljujući univerzalnosti na polju robne ponude i umešnosti u projektnim aktivnostima. Prisutnošću u 4 grada i dostupnošću na internetu se trudimo da uvek budemo blizu vas kako bi mogli da oslušnemo vaše potrebe i ispunimo vaša očekivanja. U svakom segmentu poslovanja pružamo maksimum jer je:

BUS COMPUTERS – najbolji prijatelj vaših računara!

BUS Computers posluje u više smerova informatičkog delovanja kako bi svojim korisnicima pružio odgovor na široku lepezu informatičkih zahteva. Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja postavlja nove standarde kako u izgradnji informatičkih rešenja, tako i u odnosu sa klijentima i koja, pored toga što prati korak sa novim tehnologijama, iste predviđa i kreira. Strategija razvoja podrazumeva sinhronizovan razvoj svih celina u preduzeću i pružanje kompletne usluge zasnovane na načelima poslovne posebnosti i vrhunskog kvaliteta.

Kapacitet

Preduzeće BUS Computers zapošljava 40 radnika u 4 grada: Kikinda, Beograd, Subotica, Novi Sad. Strukturu zaposlenih čine diplomirani inženjeri elektrotehnike, informatike, mašinstva, matematike, diplomirani ekonomisti i sertifikovani serviseri. Zaposleno je 10 žena, od toga 2 na rukovodećim pozicijama. Preduzeće u svom vlasništvu poseduje poslovni i magacinski prostor cca 250 m², 5 poslovnih prostora u zakupu i vozni park sa 5 teretnih i 2 putnička vozila. Informatička infrastruktura se zasniva na sopstvenom data centru i interno razvijenim aplikacijama.

Za kompletnu ponudu preduzeća BUS Computers doo posetite naš korporativni sajt