BUS Computers doo

A4-FH200i A4Tech Fstyler gejmerske slusalice sa mikrofonom, 50mm/16ohm AUX 3.5mm

A4-Tech
Šifra: 54816
Web cena: 2.190,00 rsd.
Akcijska cena: 1.971,00 rsd.
Popust: 219,00 rsd.

Za porudžbine u iznosu većem od 3000 dinara i manje od 10 kg isporuka robe je besplatna na teritoriji cele Srbije. Za porudžbine u vrednosti manjim od 3000 dinara, cena isporuke je po cenovniku kurirske službe. Dexpress cenovnik

 Količina 

50 mm zvucnik
Visoko precizna jedinica od 50 mm pruža kristalno cist zvuk.

Jedinstvena traka za glavu sa dvostrukom podrškom koja se može prilagoditi za licne preferencije

Ugradena metalna traka za glavu izbegava deformacije i obezbeduje cvrstocu i izdržljivost.

Ergonomski meki jastucici za uši
Meki kožni jastucici za uši preko uha imaju izolaciju od buke u okruženju i udobno se uklapaju.

Ugradeni jednosmerni mikrofon koji se može uvrnuti diskreciono, podiže vaš glas glasno i jasno. Smanjuje neželjenu pozadinsku buku za jasan razgovor.

Podesivo dugme za kontrolu jacine zvuka
Dugme za podešavanje jacine zvuka na kucištu slušalica za prakticno upravljanje.

Ukljucen adapter za produženje
Trenutno pretvorite slušalice u dvostruke 3,5 mm utikace za rad sa racunarom.

Zvucnik: 50 mm
Frekvencijski odziv: 20 Hz - 20 KHz
Osetljivost: 100 dB
Impedansa: 16 ohma
Mikrofon
Frekvencijski odziv: 100 Hz-10 KHz
Osetljivost: -44 dB
Kabel
Materijal: Pleteni kabl bez zapletanja
Dužina kabla: 180 cm
Port: USB
Sistemski zahtev: Windows 7/8 / 8.1 / 10 , Mac OS X 

50 mm zvucnik Visoko precizna jedinica od 50 mm pruža kristalno cist zvuk. Jedinstvena traka za glavu sa dvostrukom podrškom koja se može prilagoditi za licne preferencije Ugradena metalna traka za glavu izbegava deformacije i obezbeduje cvrstocu i izdržljivost. Ergonomski meki jastucici za uši Meki kožni jastucici za uši preko uha imaju izolaciju od buke u okruženju i udobno se uklapaju. Ugradeni jednosmerni mikrofon koji se može uvrnuti diskreciono, podiže vaš glas glasno i jasno. Smanjuje neželjenu pozadinsku buku za jasan razgovor. Podesivo dugme za kontrolu jacine zvuka Dugme za podešavanje jacine zvuka na kucištu slušalica za prakticno upravljanje. Ukljucen adapter za produženje Trenutno pretvorite slušalice u dvostruke 3,5 mm utikace za rad sa racunarom. Zvucnik: 50 mm Frekvencijski odziv: 20 Hz - 20 KHz Osetljivost: 100 dB Impedansa: 16 ohma Mikrofon Frekvencijski odziv: 100 Hz-10 KHz Osetljivost: -44 dB Kabel Materijal: Pleteni kabl bez zapletanja Dužina kabla: 180 cm Port: USB Sistemski zahtev: Windows 7/8 / 8.1 / 10 , Mac OS X RECENZIJA: Slusalice su pre svega izuzteno udobne, nemaju jaki stisak glave koji bi nakon dugocasovnog koriscenja naneo neprijatnosti i neugodnost, jastuci su izuzteno mekani, pravi gamer-ski utisak. Zvuk je na visokom nivou, poseduje jako ciste visoke tonove kao i dubok i precizan bass tako da cete u bilo kojoj igrici cuti svaki potreban zvuk od kojeg vasa igra zavisi kao i uzivanje u bilo kom zanru muzike. Mikrofon upija zvukove jasno i glasno, moze se reci da je mikrofon u rangu sa nekim skupljim slusalicama. Upija samo tonove glasa, tonove korisnika tako da sagovornik nece cuti buku ili bilo kakve radnje koje se odvijaju oko vas i u vasem okruzenju. Sama izrada slusalica je na pristojnom nivou i sacinjava ih poprilicno kvalitetna plastika i imitacija koze, deluju jako cvrsto, bez ikakvog klimanja i zveckanja.
Ocena:

Unesite kod sa slike


Srodni proizvodi